Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, July 7, 2017

suka bila ada gift....

 chivers, the brand that en asben suka sangat dengan jem strawberry nya dan kami akan membeli lebih untuk stok bila ada offer, apa lagi bila ada bersama free gift dengan pembelian tu...  kebetulan ari tu masa nak bli groceries, nampak pulak jem ni ada offer... murah by rm1.50/bottle dan ada free gift, tapi pada perasa yang lain pulak... tak pe la kita rasa yg lain instead of strawberry jer kan.. dan sebenarnya nak rasa jugak kopi davidoff ni...

 ni la kopinya yang dapat as a gift dengan pembelian chivers english orange marmalade...

yang ni tak de la pulak nak bagi free kopi tu... huhu. cukuplah stok untuk sebulan.

1 comment:

Phong Hong said...

Jem Chivers memang best.